Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Brandschade houten vloer

Heeft u brandschade aan uw houten vloer? Albertus Parket kan dit snel en op de juiste manier voor u herstellen. Wij beschikken over de nodige kennis en materialen om u vloer zo goed als nieuw te maken.

Voorkom brandschade aan uw houten vloer

Schade in huis is ontzettend vervelend, helemaal als het gaat om brandschade. Brand is toch wel een grote angst voor vele huiseigenaren. Vuur en hout binnen het huis is geen goede combinatie en we hoeven u natuurlijk niet uit te leggen waarom. Brand kan al snel ontstaan door bijvoorbeeld een kaars, de vlam in de pan, maar ook zoiets kleins als een overbelaste stekkerdoos.

Bij brand is het belangrijk één van de drie oorzaken (brandstof, warmte of zuurstof) weg te nemen. Warmte haalt u bijvoorbeeld weg met koud water en zuurstof met een brandblusdeken of een deksel. Is de brand geblust en bent u bekomen van de schik? Inventariseer de schade en neem contact op met de verzekering. Is uw houten vloer beschadigd, dan staat Albertus Parket voor u klaar.

Albert Parket herstelt brandschade aan uw houten vloer

Als ervaringsdeskundige in houten vloeren weten we hoe brandschade het beste herstelt kan worden. Welke methode het meest geschikt is, is afhankelijk van de schade en de staat van uw houten vloer. Als het hout niet te ver is doorgebrand, kunnen we de verkleurde laag vaak weg schuren en opnieuw lakken. Is het hout compleet of deels doorgebrand? Dan kunnen we delen van de vloer of de hele vloer vervangen. Dit gaat altijd in overleg met u.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel