Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Massief parket

Massief parket wordt gekenmerkt door massief hout. Bij dit traditionele ambachtelijke parket heeft u keuze uit diverse houtsoorten, kleuren en legpatronen. Het parket is van hoogwaardige kwaliteit en heeft door de dikte een hoge isolatiewaarde. Vloeren van massief parket worden verlijmd op de ondergrond en van bovenaf genageld. Bij Albertus Parket heeft u bij massief parket de keuze tussen Tapis en Bourgogne parket. De Tapis en Bourgogne vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zeer slijtvast.

Tapis parket

Tapis parket is de oorspronkelijke traditionele parketvloer. Tapis parket is 6 mm dik en is tussen de 7 en 14 cm breed. Deze vloeren worden gekenmerkt door een glad gesloten oppervlak. De mogelijkheden met Tapis parket zijn ontzettend veelzijdig. U heeft keuze uit vele houtsoorten en met Tapis parket kunnen vele patronen worden gelegd. Zo kunt u een vloer realiseren die past bij uw interieur, ongeacht of u nu een landelijke of strakke uitstraling voor ogen heeft.

Bourgogne parket

De verschillen tussen Tapis en Bourgogne vloeren zitten in de breedte en de dikte van het hout. Bourgogne parket is 9 mm dik en is tussen de 12 en 26 cm breed. De stroken van Bourgogne parket kunnen worden voorzien van een velling of V groef en dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een speels effect bij uw vloer te creëren door te werken met verschillende breedtes. Bourgogne parket kan ook in diverse patronen worden gelegd, waaronder visgraat en blokpatroon.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel