Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket schuren

Wanneer door de jaren heen krassen en deukjes op uw parket vloer zijn ontstaan of wanneer de vloer door gebruik dof van kleur is geworden, kunt u de vloer laten schuren om deze weer een mooie frisse uitstraling te geven. Een deskundige aanpak bij parket schuren is belangrijk voor een goed eindresultaat. Parket schuren is vakwerk waarbij kennis van materiaal van groot belang is. Dit maakt het inschakelen van een vakman voor het schuren van uw parket vloer geen overbodige luxe. Na het schuren van uw parket kunnen we uw vloer tevens voorzien van een andere kleur.

Specialistische werkwijze bij parket schuren

Albertus Parket is gespecialiseerd in het schuren van parket vloeren. De werkwijze bij parket schuren wordt afgestemd op het houtsoort en uw wensen. Bij parket schuren wordt de vloer meerdere malen geschuurd voor het verwijderen van de oude wax- en laklagen en lichte krassen. Na het schuren wordt de vloer gepolijst waarmee de vloer egaal wordt gemaakt. Na het schuren kunnen we de vloer naar wens behandelen met olie of lak voor het realiseren van een goede nieuwe beschermlaag.

Verschil tussen olie of lak

De keuze tussen olie of lak is geheel afhankelijk van smaak, woonsituatie en wensen wat betreft onderhoud. Met het kiezen voor lakken wordt de houten vloer het best beschermd tegen vuil, krassen en slijtage en daarbij krijgt uw vloer een glad en glansend oppervlak. Met het kiezen voor oliën van uw houten vloer behoudt de vloer een meer matte, natuurlijke uitstraling. Hierbij heeft u de keuze tussen wax-olie en vloerolie. Wax-olie maakt de vloer bestand tegen vuil en vocht en vloerolie geeft de vloer naast bescherming, een extra mooie natuurlijke uitstraling. De behandeling met vloerolie vraagt om een specifieke aanpak.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel