Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Vloeronderhoud

Naast het standaard onderhoud is specifiek onderhoud nodig voor het opfrissen van uw houten vloeren vloer. Met goed onderhoud houdt de vloer een optimale beschermlaag tegen vuil en slijtage en behoudt uw vloer een mooie uitstraling. Afhankelijk van het soort hout en de bewerking zijn er specifieke onderhoudsmiddelen nodig. U kunt Albertus Parket inschakelen voor advies en de uitvoering van specialistisch onderhoud. Albertus Parket beschikt over uitgebreide kennis en is gespecialiseerd in het onderhoud van alle houten vloeren en kan op afspraak of op contractbasis het vloeronderhoud voor u uitvoeren.

Onderhoud afhankelijk van houtsoort bewerking

Een houten vloer die behandeld is met olie, dient minimaal eenmaal per jaar opnieuw behandeld te worden met passend onderhoudsolie. Afhankelijk van het gebruik en de staat van uw houten vloer kan ook een intensieve onderhoudsbehandeling nodig zijn, welke wij ook voor u uit kunnen voeren. Een houten vloer die behandeld is met was, heeft regelmatig onderhoud nodig door het periodiek aanbrengen van onderhoudswas. Een gelakte parketvloer vraagt om minimaal onderhoud en blijft lang in goede staat. Mocht uw parketvloer toch wat dof worden, dan kunt u deze een keer in de polish zetten.

Tijdig onderhoud van uw vloer

Vaak dient de vloer bij onderhoud opnieuw te worden geschuurd. Dit is echter niet altijd nodig. Schakelt u tijdig Albertus Parket in, dan is soms het grondig reinigen van uw vloer voldoende en wordt deze na de reiniging voorzien van nieuwe olie- of laklaag.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel