Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket

Albertus Parket is gespecialiseerd in het leveren, aanleggen en onderhouden van parket. In ons assortiment zijn verschillende soorten parket verkrijgbaar. Door onze ruime keuze in vloeren kunt u bij ons terecht voor de houten vloer die volledig voldoet aan uw wensen. In het assortiment heeft u onder andere keuze in massief parket en samengestelde vloeren.

De voordelen van een houten vloer

Waarom kiest u voor een houten vloer van Albertus Parket?

  • Een houten vloer is een lust voor het oog
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Nauwelijks onderhevig aan slijtage; een houten vloer kan een leven meegaan
  • Hygiënisch en sterk
  • Milieuvriendelijk door gebruik van duurzame houtsoorten
  • Een houten vloer is warmte-isolerend en uiterst brandwerend

Massief parket
De naam zegt het al, bij massief parket wordt er gebruik gemaakt van massief hout. Massief parket is verkrijgbaar in Tapis en Bourgogne. De verschillen tussen deze twee soorten parket zitten in de breedte en de dikte van het hout. Beide soorten parket zijn verkrijgbaar in veelzijdige houtsoorten en kunnen in diverse patronen worden gelegd.
 

Samengestelde vloeren
Een samengestelde vloer bestaat uit een toplaag van een massief houten plank welke in de meeste gevallen bevestigd is op een drager van multiplex. Door de combinatie van de verschillende lagen is het hout minder gevoelig voor luchtvochtigheid waardoor het minder snel krimpt of uitzet. Hierdoor kan de vloer zowel zwevend als verlijmd worden geplaatst.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel