Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Vloerverwarming

Bent u op zoek naar een mooie houten vloer gecombineerd met vloerverwarming? Er zijn verschillende soorten parket die op vloerverwarming gelegd kunnen worden. Niet alle houtsoorten zijn hiervoor geschikt en Albertus Parket kan u goed adviseren wat hierin wel en niet mogelijk is. De houtsoorten die niet geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming zijn vrijwel alle lichte houtsoorten bijvoorbeeld beuken en esdoorn, maar ook roodoranje gekleurd hout, bijvoorbeeld robijn.

Albertus Parket legt vloeren vakkundig op vloerverwarming

Vloerverwarming wordt verwezenlijkt over de gehele vloer. Bij het leggen van een parket vloer op vloerverwarming, dienen de leidingen van de vloerverwarming minimaal 3 centimeter in de dekvloer te liggen. Na het realiseren van de vloerverwarming, kunt u Albertus Parket inschakelen om aan de slag gaan met de vakkundige realisatie van uw parket vloer. Wanneer u na het leggen van de vloer de verwarming voor het eerst gaat gebruiken, dient u een stookprotocol aan te houden. Dit houdt in dat u de verwarming niet in één keer hoog moet zetten, maar langzaam dient op te stoken.

Vloerverwarming biedt veel comfort

Moderne systemen voor vloerverwarming maken het tegenwoordig mogelijk om gehele ruimtes in uw woning naar gewenste temperatuur te verwarmen. Bij vloerverwarming wordt de warmte van onder naar boven verplaatst en wordt de warmte geleidelijk over de gehele ruimte verspreid. Naast de functie voor het verwarmen van uw huis, maakt vloerverwarming het ook mogelijk vertrekken in uw woning te verkoelen. Wanneer de vloerconstructie enige graden koeler is dan de ruimtetemperatuur, kan dit al eenvoudig zorgen voor een meer behaaglijke temperatuur.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel