Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Samengestelde vloeren

Bij samengestelde vloeren is er sprake van een drager (in de meeste gevallen multiplex), waarop een massief houten toplaag is verlijmd. Deze delen kunnen zowel zwevend als verlijmd op de ondervloer gelegd. Samengestelde vloeren zijn gemakkelijker te plaatsen dan massief parket vloeren doordat deze niet verspijkerd hoeven te worden. De verschillende lagen van de samengestelde vloer zorgen ervoor dat de vloer minder gevoelig is voor luchtvochtigheid dan een massieve plank. Hierdoor is er sprake van weinig hout werking.

Combiplank

Combiplank bestaat uit verschillende lagen en is verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en houtsoorten. Dit type vloer is samengesteld uit een houten plank welke in alle gevallen is vastgelijmd op een drager van multiplex. Doordat een combiplank nauwelijks krimpt of uitzet, kan de vloer zowel verlijmd als zwevend worden bevestigd.

Lamelparket

Lamelparket bestaat uit een toplaag van 1,2 of 3 stroken die gevestigd zijn op een drager. Deze drager is niet in alle gevallen van het materiaal multiplex. Het parket is kant en klaar gelakt of geolied en wordt zwevend gelegd. Lamelparket kan tevens worden toegepast bij reparaties van houten vloeren.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel