Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Custom made vloeren

Heeft u interesse in custom made vloeren van de hoogste kwaliteit? Dan bent u van harte welkom bij Albertus Parket. Wij bieden u een interessante collectie mogelijkheden wanneer het gaat om custom made vloeren. Als professional op het gebied van houten vloeren bieden wij een enorm assortiment, met onder meer PVC vloeren in natuurlijke dessins, plankenvloeren uit diverse soorten hout, niet van echt te onderscheiden laminaat en een veelzijdigheid aan parket.

Hoogwaardige custom made vloeren

Onze custom made vloeren zijn werkelijk tot in het detail gebaseerd op uw wensen, behoeften en eisen. Met een houten vloer wilt u een bepaalde sfeer in de ruimte creeren. Hierbij kan het gaan om een romantische, klassieke, landelijke of bijvoorbeeld warme sfeer. Het is belangrijk dat de vloer precies die sfeer creeert die u wenst, en daar zijn de custom made vloeren voor. Uiteraard kunnen we naast het maken van vloeren u ook van dienst zijn in het leggen en onderhouden van uw custom made vloer.

Onze custom made vloeren zijn van hoogwaardige en duurzame kwaliteit, zodat u er jarenlang plezier van hebt.

Wilt u custom made vloeren?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van custom made vloeren? Wij informeren u natuurlijk graag over onze kwaliteiten met betrekking tot custom made vloeren. Neemt u gerust eens contact met ons op. Bel naar 0597-562199 voor direct contact of stuur een mail naar info@albertusparket.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Uiteraard bent u van harte welkom ons te bezoeken. U vindt onze showroom aan de Hoofdweg 63 in Blijham. Wij zijn u hier graag van dienst met persoonlijk advies en eerlijke informatie over onze vloeren.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel