Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloer Groningen

Wilt u een houten vloer laten leggen in Groningen? Albertus Parket zit tien jaar in de vloerenbranche en is u graag tot dienst. Onze medewerkers in Groningen kunnen u informeren en adviseren over verschillende type houten vloeren.

Een houten vloer in Groningen koopt u bij voor Albertus Parket

Houten vloeren zijn erg populair en bepalend voor de sfeer van uw woning. Het kan een warme sfeer creëren, maar uw woning een industriële of moderne look geven. Is maar net wat voor type vloer u kiest.

Los van het unieke uiterlijk van een houten vloer zitten er vele andere voordelen aan. We zetten deze graag op een rij:

  • Makkelijk te onderhouden
  • Weinig slijtage
  • Lange levensduur
  • Hygiënisch
  • Milieuvriendelijk door gebruik van duurzame houtsoorten
  • Warmte-isolerend

Massief parket en samengestelde houten vloer in Groningen

Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten houten vloeren. U heeft de keuze uit massief parket en samengestelde vloeren. Beide soorten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kunnen in diverse patronen worden gelegd.

Massief parket
Massief parket is gemaakt van massief hout en verkrijgbaar in twee soorten: Tapis en Bourgogne. Het verschil tussen beide zit in de breedte en dikte van het hout.

Samengestelde vloer
Een samengestelde vloer bestaat uit verschillende lagen hout, met een massief houten toplaag. Deze combinatie maakt het hout minder gevoelig voor luchtvochtigheid.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kan Albertus Parket de vloer voor u leveren, aanleggen en onderhouden in Groningen en omstreken.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel