Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloer Groningen

In steeds meer woonkamers en ook slaapkamers wordt een houten vloer gelegd. Een houten vloer Groningen vraagt namelijk veel minder onderhoud dan een vloer waar vloerbedekking op ligt. Zeker als u huisdieren heeft weet u waarschijnlijk hoeveel moeite het kost om honden- of kattenharen van de vloerbedekking te verwijderen. Als u kiest voor een houten vloer wordt dit een stuk gemakkelijker. De stofzuiger zal veel minder moeite hebben om de vloer weer haren-, vuil- en stofvrij te krijgen. En daarnaast hoeft u alleen maar af en toe de vloer te dweilen met een speciaal voor parketvloeren geschikt schoonmaakmiddel. Groot onderhoud is slechts eens per jaar of zelfs minder vaak nodig.

Een houten vloer Groningen past in ieder interieur

Een houten vloer past eigenlijk in ieder interieur. Of uw huis nu modern of klassiek is ingericht, er is altijd een houten vloer Groningen die bij uw inrichting past. Het hout kan op verschillende manieren worden bewerkt wat de kleur en de uitstraling ook nog kan beïnvloeden. Zo kunt u een vloer uitkiezen in vrijwel iedere kleur die u maar wilt. Een houten vloer vraagt weinig onderhoud, slechts eens in de paar jaar moet de bovenste laklaag worden verwijderd en voorzien van een nieuwe laag. Deze laklaag beschermt de vloer tegen krassen, putten en andere beschadigingen. Vaak kunt u zelfs volstaan met het behandelen van alleen de looppaden in uw woon- of slaapkamer.

Een offerte voor uw nieuwe houten vloer aanvragen

U kunt nu direct een offerte aanvragen als u uw nieuwe houten vloer heeft uitgezocht. Wij sturen u graag alle informatie en een scherpe prijsopgave. U kunt de vloer zelf leggen of hiervoor een beroep doen op onze professionele vloerenleggers. Wilt u meer informatie, bel dan gerust naar telefoonnummer 06-13 26 56 86. U kunt ons ook bereiken op ons e-mailadres, info@albertusparket.nl.

 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel