Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloer leggen

Een houten vloer leggen is een klus die door veel mensen wordt uitbesteed. Het is zeker wel mogelijk om een houten vloer zelf te leggen, maar het is wel aan te raden om dit alleen te doen wanneer er een flinke hoeveelheid ervaring aanwezig is. Het is namelijk niet heel eenvoudig om een houten vloer te leggen op een juiste manier. Om te kunnen genieten van een lange levensduur van de vloer is het echter wel nodig om ervoor te zorgen dat deze op de juiste wijze is gelegd. Albertus Parket kan de houten vloer leggen voor u wanneer u zeker wilt zijn dat de parketvloer goed wordt gelegd.

Wij kunnen de houten vloer leggen voor u

U bent bij Albertus Parket vanzelfsprekend van harte welkom wanneer u nieuw parket aan wilt schaffen. De houten vloeren komen steeds meer in trek. Niet heel vreemd, want houten vloeren zijn sfeervol, verkrijgbaar in de meest verschillende kleuren en soorten, en daarnaast zijn zij ook nog eens heel duurzaam. U heeft er jarenlang plezier van. De houten vloer leggen is voor veel mensen wel een obstakel. Veel mensen kijken hier behoorlijk tegenop. Bij ons hoeft dit niet. Als u bij ons een parketvloer koopt, dan kunnen wij de houten vloer leggen voor u tegen een aantrekkelijke prijs.

Contact opnemen

U kunt uiteraard altijd contact opnemen met ons wanneer u de houten vloer wilt laten leggen. U kunt bellen naar 0597 – 56 21 99 of mailen naar info@albertusparket.nl. Wij kunnen u vrijblijvend meer vertellen over mogelijkheden en tarieven wanneer u de houten vloer wilt laten leggen door onze vakmensen. 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel