Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloer Nieuwe Pekela

Bent u op zoek naar een houten vloer in Nieuwe Pekela? Dan is Albertus Parket waar u naar op zoek bent. Kiezen voor een houten vloer doet u namelijk niet zomaar. Een bijzondere sfeer, dat is wat een houten vloer creëert. Albertus Parket geeft u persoonlijk advies en levert een houten vloer af die duurzaam en gemakkelijk in onderhoud is. Uiteraard hebben wij een hoge maatstaaf voor de kwaliteit van al onze vloeren. Wij hebben een breed assortiment waardoor er altijd iets tussen zit, passend bij uw stijl en wensen. Albertus Parket is dus waar u moet zijn voor een houten vloer in Nieuwe Pekela.

Zo helpt Albertus Parket u met een houten vloer

Wanneer u van plan bent een houten vloer aan te schaffen in de omgeving van Nieuwe Pekela, dan helpen wij u bij zowel de aankoop, de aanleg en het onderhoud van uw gloednieuwe houten vloer. Albertus Parket voert betrouwbaarheid en optimale service hoog in het vaandel. Onze ambachtelijke houten vloeren worden met vakkundig vakmanschap geleverd en gelegd. U kunt altijd op ons terugvallen, ook na een lange tijd, voor onderhoud en eventuele reparatie. Wij zijn ervoor om u te helpen!

Neem contact met ons op

Albertus Parket is dus de oplossing voor u wanneer u een nieuwe houten vloer wilt in Nieuwe Pekela. In Blijham (Hoofdweg 63) vindt u onze showroom, hier kunt u de diverse mogelijkheden voor kwaliteit houten vloeren bekijken en wij voorzien u hierbij van advies. Ook kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer vragen en/of advies raden wij u aan contact op te nemen via info@albertusparket.nl of via 06 12365686. Albertus Parket is u graag tot dienst met een ambachtelijke houten vloer in Nieuwe Pekela.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel