Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloer reparatie Groningen

Wilt u een houten vloer reparatie in Groningen uit laten voeren? Dan is het belangrijk dat u dit laat doen door een ervaren partij. Houten vloeren kunnen door de jaren heen wat slijtage en beschadigingen gaan vertonen. Dit is in veel gevallen nog prima op te lossen, maar dan is het wel van belang dat de houten vloer reparatie in Groningen uitgevoerd wordt door een ervaren onderneming. Albertus Parket is een professional in houten vloeren. U kunt bij ons niet alleen de meest uiteenlopende soorten parket aanschaffen, maar u kunt ook bij ons terecht voor een houten vloer reparatie in Groningen.

Een vakkundig uitgevoerde houten vloer reparatie in Groningen

Wanneer u de houten vloer reparatie in Groningen aan ons uitbesteedt weet u zeker dat deze reparatie naar behoren wordt uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met ervaren en goed getrainde vakmensen die precies weten wat zij doen. Hierdoor weet u altijd zeker dat de houten vloer reparatie in Groningen vakkundig wordt uitgevoerd. Dit betekent dat de vloer weer mooi wordt gemaakt en dat beschadigingen worden uitgewist. Na de houten vloer reparatie in Groningen kunt u gegarandeerd weer jarenlang van uw vloer genieten.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van een houten vloer reparatie in Groningen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt een mail sturen naar info@albertusparket.nl of u kunt bellen naar 0597 – 56 21 99. Uiteraard kunnen wij ook adviseren en kunnen wij u altijd van een vrijblijvende offerte voorzien. 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel