Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloeren Delfzijl

Ben je op zoek naar een bedrijf dat houten vloeren legt in Delfzijl? Of zoek je misschien iemand die jouw houten vloer kan onderhouden? Albertus Parket helpt je graag bij alles wat met houten vloeren te maken heeft. Wij zijn expert op het gebied van leveren, aanleggen en onderhouden van houten vloeren. Daarnaast hebben we een enorm assortiment van houten vloeren in de aanbieding.

Onderhoud en aanleg houten vloeren Delfzijl

Houten vloeren zijn ideaal om te hebben. Niet alleen omdat het natuurlijk mooi is, maar ook omdat het makkelijk te onderhouden is, bijna je hele leven mee kan gaan (mits goed onderhouden), het sterk en hygiënisch is, milieuvriendelijk, warmte-isolerend en brandwerend is. De keuze voor een houten vloer is dus vrij snel gemaakt. Zelf zo’n vloer leggen vergt daarentegen nogal wat tijd en precisie. Albertus Parket wil je daar graag bij helpen. Hiervoor hoef je de vloer niet per se bij ons gekocht te hebben. Heb je ergens anders een vloer gekocht, kun je ons alsnog inschakelen om de vloer te leggen.

Houten vloeren Delfzijl contact

Geïnteresseerd geraakt? Je kunt contact met ons opnemen via de telefoon: 0597 562199 of 06 13 26 56 86. Stuur ons een e-mail: info@albertusparket.nl of vul een bel-mij-terug-verzoek in via de website onder het kopje contact. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je graag een offerte ontvangen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst bij het beantwoorden.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel