Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloeren Groningen

Houten vloeren Groningen winnen nog steeds aan populariteit. Steeds meer mensen willen geen tapijt als vloerbedekking meer. Dit gaat namelijk veel minder lang mee dan een houten vloer en bovendien vergt het schoonmaken en schoonhouden van zo’n vloerbedekking veel meer tijd. Zeker wanneer u huisdieren heeft of een jong gezin met kinderen die na het buitenspelen misschien met zand aan hun schoenen binnenkomen. Bovendien is een houten vloer net zo warm als een vloer waar tapijt op ligt. Dit in combinatie met het veel gemakkelijker onderhoud doet veel mensen besluiten om de vloerbedekking in de vorm van tapijt de deur uit te doen.

Houten vloeren Groningen laten leggen

U kunt natuurlijk zelf een houten vloer leggen als u daar handig in bent. Maar het is een secuur werkje en sommige klussers valt het toch tegen om het zelf te doen. U kunt, als u het niet ziet zitten om houten vloeren Groningen zelf te leggen, ook een beroep doen op de professionele vloerspecialisten van Albertusparket. Wij kunnen de vloer voor u leggen zodat dit zeker in één keer goed gaat en u er zelf geen omkijken naar heeft. De vloer wordt compleet afgeleverd inclusief laklaag, dus u kunt er direct gebruik van maken zonder dat de vloer eerst nog moet worden afgewerkt. Het onderhoud bestaat alleen uit stofzuigen of met een huisbezem reinigen en eens in de zoveel tijd reinigen met een speciaal schoonmaakmiddel voor parketvloeren.

Kies vandaag nog uw nieuwe houten vloer uit

U kunt vandaag direct online uw nieuwe houten vloer uitzoeken. Wij leveren verschillende vloeren in diverse houtsoorten, er is dus altijd wel een vloer die past bij uw smaak en uw interieur. Wilt u meer weten over houten vloeren, bel ons dan gerust op telefoonnummer 06-13 26 56 86. Of stuur ons een bericht op ons e-mailadres info@albertusparket.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw vraag of opmerking reageren.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel