Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloeren Hoogezand

Houten vloeren, veel mooier kan het eigenlijk niet. Albertus Parket is er dol op. Woon je in Hoogezand en heb je vragen over houten vloeren, ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij hebben een mooie showroom in Blijham waar je altijd welkom bent. Als je het fijner vindt, kunnen we natuurlijk ook een bezoek brengen bij jou thuis. We geven informatie, leggen houten vloeren in Hoogezand, repareren en onderhouden.

De mooiste houten vloeren Hoogezand

Er zitten veel voordelen aan het hebben van een houten vloer in huis. Niet alleen is het hartstikke stijlvol en past er altijd wel een houten vloer bij jouw inrichting, maar het ziet er ook natuurlijk uit. Bovendien is een houten vloer hygiënisch, duurzaam en makkelijk in onderhoud. Daarnaast is het warmte-isoleren en, ook al zou je dat niet denken: brandwerend. Met jaren ervaring leggen wij graag je houten vloer. Ook verzorgen we reparaties of onderhoud. Ook als je de vloer niet bij ons gekocht hebt, staan we voor je klaar.

Service houten vloeren Hoogezand

Albertus Parket staat garant voor optimale service en betrouwbaarheid. Als wij je houten vloer in Hoogezand leggen kun je een zeer lange tijd van ons op aan. Wil je meer informatie? Je kunt ons even bellen of mailen. Via onze website kun je een offerte aanvragen of een terugbelverzoek indienen. Hieronder vind je onze contactgegevens. Wij hopen snel van je te horen. Telefoonnummer: 0597 562199 of 06 13 26 56 86. Mailen kan ook, ons e-mailadres: info@albertusparket.nl.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel