Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloeren Nieuweschans

Voor houten vloeren in Nieuweschans bent u aan het juiste adres bij Albertus Parket. Al tien jaar leveren, leggen en onderhouden we houten vloeren voor klanten in het noorden van Nederland. Albertus Parket is gevestigd in Blijham, slechts twintig minuutjes van Nieuweschans. Loop vooral een keer bij ons binnen en laat u inspireren!

Houten vloeren die uw woning in Nieuweschans helemaal afmaken

Een houten vloer koopt u niet zomaar. Een vloer is een investering en het is zeer bepalend voor het uiterlijk van uw woning of pand. De vloer moet dan ook volledig voldoen aan uw wensen en eisen. Om uw wensen en eisen tegemoet te kunnen komen werkt Albertus Parket met een ruim assortiment aan houten vloeren. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en soorten.

Onze houten vloeren zijn onder te verdelen in de soorten massief parket en samengestelde vloeren.

Massief parket
Massieve vloeren zijn gemaakt van massief hout. Binnen deze soort kunt u kiezen uit Tapis en Bourgogne. Het verschil tussen beide zit in de breedte en dikte van het hout.

Samengestelde vloer
Een samengestelde vloer wordt gemaakt met verschillende lagen hout, met een massief houten toplaag. Deze combinatie maakt het hout minder gevoelig voor luchtvochtigheid.

Onze specialisten kunnen u uiteraard informeren over de verschillen en samen met u kijken welke type houten vloer bij uw woning of pand in Nieuweschans past.

Houten vloeren van topkwaliteit in Nieuweschans

Bij Albertus Parket nabij Nieuweschans staat kwaliteit voorop. Wij willen dat klanten jaren kunnen genieten van hun houten vloeren. Onze vloeren zijn duurzaam, makkelijk te onderhouden en kunnen tegen een stootje. Ze zijn erg isolerend en milieuvriendelijk.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel