Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloeren Stadskanaal

Je bent op zoek naar houten vloeren Stadskanaal? Albertus Parket staat tot je dienst. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van houten vloeren leggen, onderhouden en repareren. Ook kun je bij ons terecht voor informatie over je huidige houten vloer. Wil je een nieuwe houten vloer? We leggen massief parket en samengestelde vloeren.

Soorten houten vloeren Stadskanaal

Massief parket is zoals het klinkt: van massief hout. Wij leveren twee soorten massief hout: Tapis en Bourgogne. Tapis is zo’n 6 millimeter dik en tussen de 7 en 14 centimeter breed. Met Tapis kun je eigenlijk alle kanten op. Het is een gangbare parketvloer die in veel verschillende houtsoorten te verkrijgen is en dus altijd past bij de inrichting die je in huis hebt. Bourgogne is zo’n 9 millimeter dik en tussen de 12 en 26 centimeter breed. Met deze lijn is het mogelijk om een speels effect door een velling of V-groef te creëren. Ook patronen als visgraat en blokpatroon zijn mogelijk met Bourgogne. Een samengestelde vloer bestaat uit een onderlaag en een houten toplaag.

Onderhoud houten vloeren Stadskanaal

Je kunt bij ons ook terecht voor onderhoud van je houten vloer. We kunnen de vloer schuren om het uiterlijk weer wat op te frissen. Daarna kun je kiezen tussen olie of lak voor je houten vloer. Beide hebben zo hun voor- en nadelen. Als je meer informatie wil of vragen hebt kun je natuurlijk bij ons terecht. Bel naar: 0597 562199 of 06 13 26 56 86, mail naar: info@albertusparket.nl of vraag om een offerte via onze website.

 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel