Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Houten vloeren Winschoten

Albertus Parket nabij Winschoten is uw specialist in houten vloeren. Wij zijn gevestigd in Groningen, nabij Winschoten en zitten inmiddels al weer tien jaar in het vak. Wij leveren, leggen en onderhoud vloeren. Kortom, wij kunnen klanten in Winschoten en omgeving complete service bieden!

Massieve en samengestelde houten vloeren in Winschoten

Een vloer is bepalend voor de sfeer in uw woning of pand. Houten vloeren creëren een warme en luxueuze sfeer. Albertus Parket biedt houten vloeren in verschillende stijlen en kleuren, zodat u geheid een vloer vindt die past bij de rest van uw woning of pand.

De verschillende houten vloeren zijn onder te verdelen in twee soorten: massief parket en samengestelde vloeren.

Massief parket
Zoals de naam al aangeeft is massief parket gemaakt van massief hout. Het is verkrijgbaar in twee soorten: Tapis en Bourgogne. Het verschil tussen beide zit in de breedte en dikte van het hout.

Samengestelde vloer
Een samengestelde vloer bestaat uit verschillende lagen hout, met een massief houten toplaag. Deze combinatie maakt het hout minder gevoelig voor luchtvochtigheid.

Massief parket en samengestelde vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kunnen in diverse patronen worden gelegd. Uiteraard kunnen onze medewerkers in Groningen u informeren en adviseren over de verschillen tussen deze type houten vloeren.

Voor hoogwaardige houten vloeren in Winschoten

Onze houten vloeren zijn makkelijk te onderhouden, hebben een lange levensduur en weinig slijtage, zijn hygiënisch en warmte-isolerend. Daarnaast zijn de houten vloeren zeer milieuvriendelijk door het gebruik van duurzame houtsoorten.

 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel