Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Lamelparket Groningen

Wilt u een mooie vloer in uw woonkamer of uw werkkamer dan is een vloer van lamelparket wellicht een goede keuze. Lamelparket Groningen is uw adres wanneer u in deze regio woonachtig bent. Albertus Parket levert al vele jaren kwalitatief hoogwaardig lamelparket in diverse kleuren en stijlen zodat er altijd wel een variant is die bij u in de smaak zal vallen. Lamelparket is zeer onderhoudsarm en gemakkelijk te leggen. U kunt dit eventueel ook zelf doen. Maar bent u daarvoor niet in de gelegenheid dan kunt u natuurlijk een beroep doen op onze professionele medewerkers die uw vloer snel en perfect voor u leggen.

Het onderhoud van een lamelparketvloer

Heeft u een houten vloer, dan heeft deze wel zo nu en dan onderhoud nodig. Het onderhoud is vrij simpel en meestal hooguit eens per jaar nodig. De rest van het jaar kunt u volstaan met stofzuigen of dweilen. Een vloer die bewerkt is met olie moet bij voorbeeld jaarlijks worden  voorzien van een nieuwe laag olie om de vloer te beschermen tegen vuil en beschadigingen. Uiteraard kunt u bij ons de juiste materialen kopen om uw vloer in topconditie te houden. Bij goed onderhoud gaat een vloer jarenlang mee. Lamelparket Groningen adviseert u graag deskundig over het juiste vloeronderhoud. Indien u dit wenst kunnen wij het onderhoud van uw vloer ook voor u verzorgen.

Meer weten over lamelparket?

Overweegt u lamelparket Groningen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U vindt ons bedrijf in Blijham, wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 06-13265686 of vul het contactformulier op onze website in met uw gegevens en uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt via de website ook een verzoek sturen om door ons te worden teruggebeld op een door u gewenst tijdstip.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel