Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Laminaat Oude Pekela

Heeft u laminaat nodig voor uw woning in Oude Pekela? Kijk eens tussen het assortiment van Albertus Parket. Albertus Parket is gevestigd in Blijham en levert al tien jaar laminaat aan klanten in onder andere Oude Pekela. Naast het leveren van laminaat kunnen we u helpen bij het leggen en zijn we in te schakelen voor het onderhoud van laminaat.

Hoogwaardig laminaat voor uw woning in Oude Pekela

Een nieuwe vloer schaft u niet zomaar aan. Het laminaat moet passen binnen de stijl van uw woning en natuurlijk uw budget. Albertus Parket verkoopt verschillende stijlen laminaat voor een scherpe prijs. U bent van harte welkom om ons assortiment te bekijken in onze showroom in Blijham. Ook kunt u zich laten inspireren op onze website. Waar u ook voor kiest, het laminaat van Albertus Parket is geheid een aanwinst voor uw woning in Oude Pekela!

Laminaat laten leggen in Oude Pekela

Heeft u passend laminaat gevonden? Dan dient u nog een goede ondervloer aan te schaffen. Hoe goed ons laminaat ook is, alleen met een goede ondervloer ervaart u de topkwaliteit van Albertus Parket. Uiteraard kunnen onze specialisten u ook adviseren over de ondervloer. Daarnaast kunnen zij u helpen bij het leggen. Natuurlijk kunt u het ook zelf doen met behulp van onze tips en adviezen. Het is maar net wat u wilt!

Ook als de vloer is gelegd kunt u een beroep doen op Albertus Parket. Heeft u vragen over onderhoud of dient de vloer te worden gerepareerd na een ongelukje? Ook dan staan we voor u klaar.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel