Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Laminaat Stadskanaal

Voor laminaat in Stadskanaal bent u aan het juiste adres bij Albertus Parket. Wij zitten al tien jaar in het vak en hebben vele klanten in Groningen bediend. Zo hebben we laminaat gelegd bij particulieren en bedrijven in onder andere Stadskanaal. Ook u zijn we graag van dienst!

Laminaat van topkwaliteit voor een duurzame vloer in Stadskanaal

Een vloer is zeer bepalend voor de uitstraling van uw woning, dus dit is niet een aankoop die u zo even doet. Gelukkig staan onze specialisten klaar om u te adviseren. Brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Stadskanaal? Dan kunt u op uw gemak ons brede assortiment bekijken. Heeft u een aantal laminaatvloeren op het oog, dan kunt u een medewerker aanhalen voor meer informatie en advies.

Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten laminaat, in verschillende diktes, stijlen en kleuren. Keuze genoeg dus! Waar u ook voor kiest, u kunt rekenen op kwaliteit. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u jaren kunt genieten van het laminaat.

Laminaat laten leggen door Albertus Parket nabij Stadskanaal

Heeft u een laminaat gekocht? Vergeet niet een goede ondervloer aan te schaffen. De ondervloer is medebepalend voor de kwaliteit van uw laminaat. Uiteraard kunnen wij u ook over de ondervloer adviseren.

Als u de vloer plus ondervloer heeft, bent u klaar om te gaan leggen. Wij voorzien u graag van de nodige legtips. Laat u het liever doen door een professional? Dan zijn we u graag van dienst.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel