Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Kwalitatieve laminaat Veendam

Laminaat van topkwaliteit wordt bij u in Veendam geleverd door Albertus Parket. Wij kunnen tegen voordelige prijzen laminaat leveren en leggen. Ook voor onderhoud en reparaties bent u bij ons goed.

Laminaat Veendam kopen

Het is aan te raden om goed na te denken over de vloer die u gaat aanschaffen. Als u een vloer voor de woonkamer wilt gaan kopen, dan betekent dit dat deze vloer uiteindelijk een groot oppervlakte van het huis beslaat. Met een vloer creëert u een bepaalde sfeer in uw woning. Het is daarom raadzaam goed te kijken naar het huidige interieur en hierbij een geschikte laminaatsoort te kiezen. In onze showroom kunt u de brede collectie met laminaatvloeren bekijken en een beslissing maken. De kans is groot dat u hier een geschikte vloerbedekking zult vinden, want naast laminaat bieden we ook parket, planken en PVC vloeren aan. Iedere vloerbedekking is van kwaliteit. Desgewenst kunnen wij ook bij u thuis langskomen en advies op maat geven, zodat de vloer perfect matcht met uw wensen.

Laminaat vakkundig gelegd

Wilt u laminaat bij ons kopen en deze ook door ons laten leggen? Dan is zeker mogelijk. Het laminaat zal vakkundig door vakmannen worden gelegd en ook in een later stadium kunt u een beroep doen op onze service. Hierbij valt te denken aan reparatiewerkzaamheden of eventueel onderhoud. Voor advies staan wij eveneens voor u klaar Twijfelt u nog over de soort vloerbedekking? Wij verwelkomen u graag in onze showroom, zodat u voordelig laminaat gelegd krijgt in Veendam.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel