Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Laminaat Winschoten; fraaie vloerbedekking in diverse soorten

Zoekt u een laminaat specialist in Winschoten? Dan bent u bij Albertus Parket zeker goed. Wij zijn ruim tien jaar gespecialiseerd in het leveren, leggen en onderhouden van laminaat. Het door ons aangeboden laminaat is zeker een aanwinst voor vrijwel iedere ruimte in uw woning.

Kiezen voor laminaat Winschoten

Als u een nieuwe vloer gaat aanschaffen, denkt u daar vanzelfsprekend goed over na. U kijkt naar de voor- en nadelen van iedere vloer. Laminaat is in elk geval een goede keuze. Deze vloerbedekking heeft diverse voordelen. Zo is deze vloer eenvoudig zelf te leggen, sterk, voordelig en eenvoudig om te onderhouden. Er zijn ook veel verschillende soorten verkrijgbaar, waardoor u altijd wel een soort zult vinden die bij uw huidige of wellicht nieuwe interieur zal passen. Een andere pre is dat laminaat overal in huis toepasbaar is. U kunt dus overal laminaat leggen. In onze showroom kunt u zien welke soorten laminaat wij aanbieden en u kunt tegelijkertijd ook naar de andere vloersoorten kijken.

Laminaat leggen Winschoten

Eenmaal u het laminaat bij ons heeft gekocht, kunt u de vloer gaan leggen. Bij het leggen van laminaat is vooral een goede voorbereiding van belang. U heeft een goede ondervloer nodig, alsook het juiste gereedschap. Hierna kan het leggen beginnen en volgt u zo nauwkeurig mogelijk de handleiding. Wilt u graag dat het laminaat door een professional wordt gelegd? Dan kunt u ook een beroep doen op onze diensten. Wij helpen u graag bij het leggen van de vloer. Dat is een specialisme van Albertus Parket voor laminaat in Winschoten.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel