Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Massief houten vloeren

Een houten vloer geeft extra sfeer aan uw huis en interieur. Veel mensen kiezen voor een houten vloer omdat deze vele jaren meegaat en relatief weinig onderhoud vergt. Vloerbedekking wordt snel  vuil en slijt binnen enkele jaren. U gaat kleurverschillen zien en vlekken zijn soms lastig te verwijderen met massief houten vloeren heeft u daar geen last van. Een massief houten vloer past zowel in een modern als een klassiek interieur en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Uw massief houten vloeren professioneel gelegd

De professionals van Albertus Parket hebben vele jaren ervaring met het leggen van houten vloeren. U kunt het leggen van massief houten vloeren dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat het vertrek waar de vloer wordt gelegd precies die uitstraling krijgt die u voor ogen had. Een massief houten vloer wordt zowel gelijmd als vastgenageld. Daarna worden alle parketdelen “nageklopt” zodat u ervan verzekerd bent dat de vloer goed en solide ligt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de vloer zelf te leggen, in dat geval staan wij u graag bij met raad en daad zodat u deze klus zonder problemen tot een goed einde kunt brengen.

Wilt u ook zo’n mooie massief houten vloer?

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten vloeren, kijk dan gerust eens uitgebreid rond op onze website waar wij u  uitgebreid informeren over ons assortiment. Heeft u vervolgens nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-13265686. U kunt ook via onze website het contactformulier invullen of een verzoek doen om te worden teruggebeld. Wilt u een offerte aanvragen voor het bestellen en/of laten leggen van een massief mouten vloer dan kunt u deze direct via onze website aanvragen.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel