Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Massief parket Groningen

Albertus Parket levert u massief parket in Groningen dat perfect past bij uw verwachtingen. De vloer is een belangrijk onderdeel van een ruimte. Wanneer de vloer niet helemaal bij uw smaak past, dan zal de ruimte ook nooit de sfeer uitstralen die u zoekt. Juist daarom is het goed om voldoende aandacht te besteden aan de keuze voor een massief parket in Groningen. Wij zijn u hier graag bij van dienst. Wij bieden u een ruime keuze aan soorten en kleuren massief parket in Groningen. Bij ons heeft u altijd alle gelegenheid om de vloer te vinden die perfect bij u past.

Massief parket in Groningen uitzoeken

Wij leveren u massief parket in Groningen waar u gegarandeerd jarenlang plezier van zal hebben. Onze vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen bijzonder lang mee. Zeker wanneer u het massief parket in Groningen zelf goed onderhoudt kunt u de levensduur nog verlengen. Hierdoor hoeft u niet snel meer op zoek naar een andere vloer. Dit betekent natuurlijk ook dat het extra belangrijk is om de juiste keuze te maken voor een massief parket in Groningen. Wij helpen u graag met het maken van een keuze uit ons brede assortiment.

Neem contact op

Wanneer u interesse heeft in massief parket in Groningen, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? U kunt een mail sturen naar info@albertusparket.nl of u kunt bellen naar 0597-562199. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, aan de Hoofdweg 63 in Blijham.

 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel