Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket Groningen

Een parketvloer is een heel mooie en onderhoudsarme vloer. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een houten vloer als ze een nieuwe woning gaan inrichten of kiezen voor een complete herinrichting. Wellicht dat plavuizen of een andere steensoort nog minder onderhoud vergen, maar hout is veel warmer. U kunt op een houten vloer rustig met blote voeten lopen gedurende een groot deel van het jaar. En het is ook erg geschikt om te combineren met vloerverwarming, zodat je nog meer wooncomfort hebt. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe vloer voor uw woning, overweeg dan ook zeker parket Groningen.

U kunt parket Groningen nu direct online bestellen

Wanneer u uw nieuwe vloer gaat uitzoeken hoeft u in principe de deur niet meer uit. Via de website van Albertusparket kunt u alle opties op uw gemak bekijken. Wilt u de vloer van uw keuze eerst in het echt bekijken voordat u tot aankoop overgaat? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Blijham. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Ook kunt u bij ons advies krijgen over het zelf leggen van de vloer en het onderhoud ervan.

Direct online een offerte aanvragen voor uw nieuwe vloer

U kunt via onze website direct een offerte aanvragen als u uw keuze voor uw nieuwe parket Groningen gemaakt heeft. Wij zullen zo snel mogelijk op uw aanvraag reageren. Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u een mail sturen naar info@albertusparket.nl. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar en wel via telefoonnummer 06-13 26 56 86.

 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel