Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket Groningen

Misschien kunt u zich niet goed voorstellen dat een parketvloer ook past bij een moderne inrichting. Veel mensen hebben bij parketvloeren een beeld van het huis van hun ouders of grootouders waar zo’n typisch jaren zeventig parket in de woonkamer lag. Maar de tijden zijn veranderd en ook parket Groningen gaat met zijn tijd mee. U kunt tegenwoordig als u gaat shoppen voor een parketvloer uit heel veel verschillende opties kiezen. Er zijn diverse houtsoorten waaruit u kunt kiezen en daarmee kunt u ook invloed hebben op de kleur en uitstraling van de parketvloer.

Veel variatie met parket Groningen

Een parketvloer kunt u in principe in ieder vertrek laten leggen. Het is ook prima te combineren met vloerverwarming. U kunt kiezen uit diverse soorten hout en diverse bewerkingen van het hout. Dit geeft steeds weer een andere uitstraling van de vloer, variërend van licht naar donker en met verschillende patronen in het hout. Ook de wijze van leggen van het parket kan een apart effect geven aan uw vloer. U kunt een parketvloer Groningen zelf leggen of u maakt de afspraak dat de vloer wordt gelegd door de professionals van Albertus Parket.

Wordt uw volgende vloer een parketvloer?

Is uw vloer aan vervanging toe en overweegt u een parketvloer Groningen? Neem dan gerust contact met ons op als u hierover nog vragen heeft. U kunt uw vaag stellen door een e-mail te sturen naar info@albertusparket.nl. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar en wel via telefoonnummer 06 - 13 26 56 86.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel