Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket schuren Groningen

Als u kiest voor een houten parketvloer dan heeft u daar in principe weinig onderhoud aan. U kunt voor het dagelijks reinigen volstaan met een huisbezem, de stofzuiger of een reinigingssysteem met vezeldoekjes. Eens in de zoveel tijd kunt u de vloer nat reinigen met een speciaal voor parketvloeren geschikt schoonmaakmiddel. Wanneer de vloer na één of meerderen jaren dof wordt moet deze worden voorzien van een nieuwe laklaag. Voor parket schuren Groningen kunt u een beroep doen op de service van Albertusparket.

Laat parket schuren Groningen over aan onze professionals

Het goed schuren van een parketvloer is een secuur kwarweitje. Gelukkig hoeft dit bij normaal gebruik van de vloer niet heel vaak te gebeuren. Maar het is wel belangrijk dat de oude laklaag goed wordt verwijderd alvorens u een nieuwe aanbrengt of laat aanbrengen. Wilt u het parket schuren Groningen zelf doen dan kunnen wij u hierover uiteraard adviseren, maar u kunt voor het schuren en opnieuw lakken van uw parketvloer ook een offerte bij ons aanvragen. Dan heeft u er verder geen omkijken naar en zorgen wij ervoor dat uw vloer weer in topconditie is voor de komende jaren.

Wij brengen graag een offerte uit voor het onderhoud aan uw parketvloer

Wilt u een vrijblijvend prijsopgave voor het schuren van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 06-13 26 56 86. Wilt u liever per e-mail communiceren, stuur ons dan een bericht op info@albertusparket.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel