Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket onderhoud Assen

Voor parket onderhoud in Assen gaat u naar Albertus Parket. Wij zitten tien jaar in het vak, dus u kunt rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Na een onderhoudsbeurt van Albertus Parket kan u weer jaren vooruit met uw vloer.

Parket onderhoud in Assen laat u doen door Albertus

Op een vloer wordt geleefd, dus het is logisch dat deze beschadigd en dat de kleur vervaagd. Krasjes, deukjes en vlekken zijn niet te voorkomen. Ieder parket is dan ook om de zoveel jaar toe aan een onderhoudsbeurt.

Vele parketeigenaren denken dat een onderhoudsbeurt veel tijd in beslag neemt. Dat is zeker niet het geval. Onze vakmensen uit Assen werken snel en efficiënt, en gaan altijd voor kwaliteit. Zij zorgen ervoor dat uw vloer er binnen no-time goed en fris uitziet.

Albertus in Assen weet wat nodig is voor de onderhoud van uw parket

Een onderhoudsbeurt bestaat vaak uit het schuren van de vloer en deze opnieuw in de lak of olie zetten. Soms is een grondige reiniging echter voldoende en hoeft er niet geschuurd te worden. Dit kan alleen als u Abertus Parket in Assen tijdig inschakelt.

Het type onderhoud is afhankelijk van de staat van de vloer en hoe deze in het verleden is behandeld. Is uw vloer voorheen in de lak gezet? Dan kan het parket dof worden, omdat de laklaag vervaagd. Opnieuw lakken doet u eens in de zoveel jaar. Als uw vloer in de was of olie is gezet heeft u vloer regelmatig een opfrisbeurt nodig, het liefst minimaal een keer per jaar.

Wilt u meer informatie over vloer onderhoud van Abertus Parket? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Assen, onze medewerkers staan voor u klaar.
 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel