Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket onderhoud Groningen

Voor een specialist in parket onderhoud in Groningen gaat u naar Albertus Parket. Wij zitten inmiddels tien jaar in de parketbranche en beschikken over de kennis en middelen om elke vloer een frisse, nieuwe look te geven.

Albertus Parket in Groningen voor het onderhoud van uw vloer

Na een aantal jaren kan de kleur van uw vloer vervagen en kunnen er krasjes en deukjes ontstaan. Dit is helaas niet te voorkomen. Ieder parket is om de zoveel jaar toe aan een onderhoudsbeurt.

Veel mensen denken dat onderhoud ontzettend veel tijd in neemt. Dat valt reuze mee. Helemaal wanneer u een specialist inschakelt die precies weet hoe er gehandeld moet worden. Albertus Parket in Groningen is met jarenlange ervaring in het vak uw partner in deze. Wij zorgen ervoor dat uw vloer er binnen no-time zo goed als nieuw uit ziet!

Albertus Parket in Groningen weet wat nodig is voor de onderhoud van uw vloer

Onderhoud bestaat vaak uit het schuren van de vloer en deze opnieuw in de lak of olie zetten. Schuren is echter niet altijd nodig. Als u Abertus Parket in Groningen op tijd inschakelt kan een grondige reiniging in sommige gevallen ook wonderen verrichten. Een nieuwe olie- of laklaag is echter wel nodig.

Het nodige onderhoud is afhankelijk van hoe uw parket in het verleden is behandeld. Met olie en was behandelde vloeren hebben regelmatig onderhoud nodig en moeten minimaal een keer per jaar worden voorzien van een laag onderhoudswas of onderhoudsolie. Gelakt parket heeft minder onderhoud nodig en blijft jarenlang in goede staat. Deze vloer kan op den duur wel dof worden, dus zo nu en dan een nieuwe laklaag geeft de vloer weer een intense kleur en mooie glans.

Wil u weten van Abertus Parket voor u vloer kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Groningen.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel