Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket onderhoud Veendam

Voor parket onderhoud in Veendam gaat u naar Albertus Parket. Wij zitten tien jaar in het vak en weten hoe we snel en correct moeten handelen als uw vloer toe is aan onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw parketvloer er binnen no-time zo goed als nieuw uitziet!

Voor een specialist in onderhoud gaat u Albertus Parket in Veendam

Elke parketvloer moet om de zoveel jaar een onderhoudsbeurt ondergaan, want het blijft niet zomaar jaren in goede staat. Krasjes, deukjes en vlekken ontstaan nu eenmaal, u leeft tenslotte op de vloer. De vloer kan niet alleen beschadigen, maar de kleur kan ook wat doffer worden, omdat de olie-, lak- of waslaag vervaagd. Albertus Parket in Veendam kan u hierbij helpen.

Veel mensen denken dat een onderhoudsbeurt tijdrovend is. Als u een ervaren vakman inschakelt, hoeft de klus echt geen dagen te duren. Albertus Parket in Veendam is met jarenlange ervaring in het vak uw partner in deze. Wij werken snel, efficiënt en gaan altijd voor het beste resultaat.

We zijn u graag tot dienst voor parket onderhoud in Veendam!

Bij een onderhoudsbeurt wordt de vloer vaak geschuurd en vervolgens opnieuw in de lak of olie gezet. Een grondige reiniging kan soms echter voldoende zijn. In dat geval hoeft de vloer niet worden geschuurd. Een nieuw beschermlaag is echter wel altijd nodig.

De onderhoudsbehoefte is afhankelijk van hoe uw parket in het verleden is behandeld. Als de vloer in de was of olie is gezet heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Een gelakte vloer kan langer vooruit, maar heeft zo nu en dan een nieuwe laklaag nodig omdat de kleur van de vloer is vervaagd.

Wilt u weten wat Abertus Parket voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Veendam, onze medewerkers staan voor u klaar.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel