Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket onderhoud Winschoten

Voor parket onderhoud in Winschoten bent u bij  Albertus Parket aan het juiste adres. Onze specialisten zitten jarenlang in het vak en geven uw vloer op snelle en vakkundige wijze een goede onderhoudsbeurt.

Onderhoud laat u doen door Albertus Parket in Winschoten

Iedere parketvloer is om de zoveel jaar toe aan een onderhoudsbeurt. U wilt gewoon kunnen leven in huis, dus krasjes, deukjes en vlekken in de vloer ontstaan nu eenmaal. Daarnaast kan de kleur van uw parket doffer worden, omdat de olie-, lak- of waslaag vervaagt.

Als u een ervaren specialist inschakelt hoeft onderhoud van uw parketvloer niet veel tijd in te nemen. Albertus Parket in Winschoten is uw partner is deze. Wij werken snel en efficiënt, en gaan altijd voor een optimaal resultaat.

Albertus Parket in Winschoten is uw specialist in vloeronderhoud

Bij een onderhoudsbeurt wordt uw vloer vaak geschuurd en opnieuw in de lak of olie gezet. Soms is het niet nodig om te schuren en is een grondige reiniging voldoende. Dit kan alleen als uw parket in redelijk staat is en u Albertus Parket in Winschoten tijdig inschakelt.

Het type onderhoud is natuurlijk afhankelijk van uw vloer en hoe deze eerder is behandeld. Is uw vloer voorheen in de lak gezet? Dan kan het op den duur dof worden, omdat de laklaag vervaagd. Een gelakte vloer heeft echter niet zo vaak onderhoud nodig. Bij een met olie of was behandelde vloer is dat echter wat anders. Deze moeten minimaal een keer per jaar opnieuw in de olie of was worden gezet.

Abertus Parket adviseert u graag over het onderhoud van uw vloer. Neem snel contact op met ons kantoor in Winschoten, onze medewerkers staan voor u klaar.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel