Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket schuren Appingedam

Albertus Parket is gespecialiseerd in parket schuren Appingedam. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, leggen, onderhouden en repareren van traditionele en moderne houten vloeren. Met onze kennis en ervaring garanderen wij een professionele aanpak bij parket schuren Appingedam. Met behulp van passend materiaal wordt uw vloer vakkundig geschuurd en kunnen wij deze voorzien van een nieuwe beschermlaag  met behulp van olie of lak. Bij parket schuren Appingedam krijgt uw vloer weer een mooie nieuwe uitstraling en wordt deze optimaal beschermd tegen vuil en slijtage.

Prachtig resultaat bij parket schuren Appingedam door vakwerk

Bij parket schuren Appingedam worden werkwijze en bewerking aangepast aan het soort hout van uw vloer. Met behulp van geavanceerde schuurmachines wordt de vloer meerdere malen geschuurd.  Zo wordt de oude was- wax of laklaag verwijderd maar kunnen ook lichte krasjes en deukjes uit de vloer worden verwijderd. Om na het schuren de vloer weer te egaliseren wordt deze gepolijst, waarna met olie of lak een nieuwe beschermlaag kan worden aangebracht.

Vakmanschap bij parket schuren Appingedam door jarenlange ervaring

Voor een optimaal resultaat bij parket schuren Appingedam gaat u naar Albertus Parket. Nadat uw vloer is geschuurd blijft het van groot belang om een parketvloer regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Afhankelijk van het soort hout en de bewerking van uw vloer zijn specifieke onderhoudsmiddelen nodig. Voor meer informatie over parket schuren Appingedam en bijpassend onderhoud kunt u contact met ons opnemen.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel