Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket schuren Assen

Voor een deskundige partij in parket schuren in Assen, bent u bij Albertus Parket aan het juiste adres. Wij zitten al tien jaar in het vak en weten hoe we uw vloer zo goed als nieuw kunnen maken!

Laat uw vloer schuren door Albertus Parket in Assen

Beschadigingen aan uw vloer zijn niet te voorkomen. Door de jaren heen ontstaan er nu eenmaal krassen en deuken of de kleur wordt dof. Als u uw parket laat schuren is het weer zo goed als nieuw. Uw vloer krijgt een frisse uitstraling en de krasjes en deukjes zijn zo goed als verdwenen.

Parket schuren klinkt misschien niet zo moeilijk, maar niets is minder waar. Het is een specialistische klus en kennis van parket, plus de juiste middelen zijn van groot belang. Albertus Parket is een deskundige partner, in te schakelen als u uw parket wil laten schuren in Assen en omstreken. Wij zitten inmiddels 10 jaar in het vak en weten een perfect eindresultaat te realiseren.

Albertus Parket in Assen informeert u graag over het schuren van uw vloer

Voordat we beginnen met het schuren bespreken we uw wensen en kijken we met welk type materiaal we te maken hebben. Tijdens het schuren worden oude wax- en laklagen en lichte krassen verwijderd. Als de vloer volledig is gepolijst, zetten we de vloer in de olie of lak om een goede beschermlaag te creëren.

Olie en lak hebben verschillende kenmerken, maar beide beschermen de vloer tegen vuil, slijtage, krassen en vocht. Waar zit het verschil dan in? Lak geeft uw vloer glans en olie creëert een matte, meer natuurlijke uitstraling. De keuze tussen olie en lak is dus geheel afhankelijk van uw smaak en wat past bij uw interieur. Albertus Parket in Assen informeert u graag over de mogelijkheden!

Bel mij terug
Nieuws / Actueel