Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket schuren Delfzijl

Voor vakmanschap bij parket schuren Delfzijl gaat u naar Albertus Parket. Door gebruik zal een houten vloer na verloop van jaren slijten. Hierdoor komt het parket er minder mooi uit te zien. Met parket schuren Delfzijl wordt de oude beschermlaag van de vloer geheel verwijderd en wordt uw vloer door middel van olie of lak van een nieuwe beschermlaag voorzien. De vloer is hiermee optimaal beschermd tegen vocht en vuil en krijgt hierdoor weer een mooie nette uitstraling.

Uw specialist voor parket schuren Delfzijl is Albertus Parket

Wij zijn ervaren in het leveren, leggen, onderhouden en repareren van houten vloeren. Het inschakelen van een professional voor parket schuren Delfzijl is belangrijk voor een optimaal resultaat. Met onze kennis leveren wij vakmanschap bij parket schuren Delfzijl waarmee de oude beschermlaag nauwkeurig wordt verwijderd en het parket van een uitstekende nieuwe beschermlaag wordt voorzien. Wij maken hierbij gebruik van geavanceerd materiaal en de werkwijze wordt aangepast aan uw wensen en de mogelijkheden van uw houten vloer.

Vakkundige werkwijze bij parket schuren Delfzijl met optimaal resultaat

Met parket schuren Delfzijl kunnen lichte krassen en deukjes veelal worden verwijderd waarmee de vloer weer egaal wordt gemaakt. Voor het zo egaal mogelijk maken wordt de vloer gepolijst en vervolgens met olie of lak behandeld. Dit zorgt voor de juiste bescherming tegen vocht en vuil, waardoor de vloer goed wordt beschermd tegen slijtage. Wij kunnen uw oude vloer ook een geheel nieuwe uitstraling geven door deze te lakken in een nieuwe kleur. Bij parket schuren Delfzijl staan uw wensen centraal en leveren wij een prachtig resultaat.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel