Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket schuren Groningen

Uw specialist in parket schuren Groningen is Albertus Parket. Sinds 2004 leveren, leggen, onderhouden en repareren wij houten vloeren. Om uw vloer nieuw leven in te blazen kunt u ervoor kiezen om uw parket te laten schuren. Hiermee worden krassen en deukjes verwijderd en wordt de levensduur van uw vloer verlengd. Bij ons kunt u terecht voor de vloer van uw wensen. Gespecialiseerd in massieve en samengestelde houten vloeren kunnen wij tevens van dienst zijn met onderhoud en eventuele reparaties van uw houten vloer.

Een deskundige aanpak bij parket schuren Groningen door Albertus Parket

Voor een goed eindresultaat schakelt u Albertus Parket in voor parket schuren Groningen. Bij parket schuren Groningen worden eerst de oude wax-, was- of laklagen verwijderd door de vloer meerdere malen met geavanceerd materiaal te schuren. Met het schuren worden ook lichte krassen van de vloer verwijderd. Vervolgens wordt de vloer gepolijst waardoor deze geheel egaal wordt gemaakt, waarna de vloer naar wens met olie of lak kan worden behandeld.

Uw parket schuren Groningen voor een nieuwe uitstraling van uw vloer

Wij voorzien uw vloer deskundig van olie of lak waarmee de vloer optimaal wordt beschermd tegen vuil en vocht. Bij parket schuren Groningen kunt u ervoor kiezen om uw vloer te voorzien van een nieuwe kleur. Dit zorgt voor een volledig nieuwe uitstraling van uw houten vloer. Het professioneel laten schuren van uw vloer in Groningen is belangrijk voor een optimaal resultaat en dit voeren wij graag naar wens voor u uit.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel