Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket schuren Hoogezand

Voor de uitvoering van parket schuren Hoogezand gaat u naar Albertus Parket. Wij beschikken over een veelzijdig assortiment van houten vloeren en zijn gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en het schuren van houten vloeren. Wanneer de kleur van uw vloer door de jaren heen doffer is geworden of wanneer kleine krasjes zijn ontstaan, kunt u er voor kiezen om de vloer te laten schuren. Met parket schuren Hoogezand zorgen wij voor een nieuwe, mooie uitstraling van uw vloer waar u weer jarenlang van kunt genieten.

Deskundige aanpak bij parket schuren Hoogezand door Albertus Parket

Voor optimaal behoud van uw vloer is het vakkundig laten schuren van uw vloer belangrijk. Bij parket schuren Hoogezand worden oude wax- was- of laklagen verwijderd en wordt er een nieuw beschermlaag aangebracht. Met de juiste beschermlaag wordt de opname en afgifte van vocht bij uw vloer zo veel mogelijk beperkt en wordt voorkomen dat vuil de vloer kan binnendringen.

Na parket schuren Hoogezand is periodiek onderhoud belangrijk

Wanneer u het parket moet schuren is afhankelijk van het soort vloer en het gebruik van de vloer. Na het schuren is passend onderhoud van uw vloer belangrijk. Naast parket schuren Hoogezand kunt u Albertus Parket inschakelen voor advies over en uitvoering van vloeronderhoud. Wij beschikken over uitgebreide kennis omtrent massief parket en samengestelde vloeren, waardoor wij bij alle soorten vloeren met vakwerk van dienst kunnen zijn. Met onze ervaring zijn wij u met parket schuren Hoogezand graag van dienst.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel