Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket schuren Stadskanaal

Uw specialist voor parket schuren Stadskanaal is Albertus Parket. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren en bieden vakmanschap bij parket schuren Stadskanaal. Kennis en vakwerk bij parket schuren is belangrijk voor een optimaal resultaat. Wij vernieuwen de uitstraling van uw vloer en zorgen dat deze goed wordt beschermd tegen vuil en vocht.

Uw parket schuren in Stadskanaal voor langere levensduur

Een juiste beschermlaag van uw vloer voorkomt dat vuil de vloer binnendringt en zorgt voor minimale slijtage van uw vloer. Tevens zorgt de juiste beschermlaag dat vuil op de vloer bovendien gemakkelijk kan worden verwijderd. In de loop der jaren slijt de beschermlaag van uw vloer af. Bij parket schuren Stadskanaal wordt de oude was-, wax- of laklaag met schuurwerk verwijderd waarna de vloer wordt gepolijst en opnieuw wordt behandeld met olie of lak. Hiermee wordt uw vloer weer voorzien van een mooie frisse uitstraling en wordt deze goed beschermd tegen slijtage.

Vakmanschap bij parket schuren Stadskanaal door Albertus Parket

Bij parket schuren Stadskanaal kunt u er ook voor kiezen om uw vloer geheel een nieuwe kleur te geven. Hierbij wordt er na het schuren en polijsten de vloer in een nieuwe kleur gelakt. Met een nieuwe kleur van uw houten vloer realiseert u een geheel ander interieur. Met onze kennis en ervaring beschikken wij over het juiste materiaal en de juiste werkwijze voor een optimaal resultaat. Voor parket schuren Stadskanaal zijn wij uw specialist.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel