Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket schuren Veendam

Voor parket schuren Veendam kunt u terecht bij Albertus Parket, de specialist in houten vloeren. Wanneer op uw vloer door de jaren heen krassen, deukjes of kleurverschillen zijn ontstaan, kunt u er voor kiezen om de vloer te laten schuren. Albertus Parket schuurt uw vloer op vakkundige wijze waarmee een nieuwe uitstraling van uw vloer wordt verwezenlijkt. Met het schuren van de vloer worden eerst de oude was- wax- laklagen verwijderd. Na het schuren wordt de vloer specialistisch gepolijst om de vloer egaal te maken. Vervolgens wordt de vloer behandeld met olie of lak zodat de vloer weer optimaal wordt beschermd tegen vuil en vocht.

Professioneel parket schuren Veendam voor optimaal resultaat

Albertus Parket is gespecialiseerd in het uitvoeren van parket schuren Veendam. Bij parket schuren Veendam is kennis van materiaal van belang waardoor het inschakelen van een vakman hiervoor geen overbodige luxe is. Lichte krassen en deukjes worden vakkundig weggewerkt en met een behandeling die het meest geschikt is voor uw vloer, wordt de houten vloer opnieuw optimaal beschermd tegen vuil en vocht. U kunt uw vloer geheel nieuw leven inblazen door ervoor te kiezen de vloer een nieuwe kleur te geven. Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij parket schuren Veendam.

Blaas uw vloer nieuw leven in met parket schuren Veendam

Parket schuren Veendam biedt de uitkomst bij een dof en oneffen uiterlijk van uw vloer. Met het inschakelen van Albertus Parket voor parket schuren Veendam is een optimaal resultaat gegarandeerd. Het door ons uitgevoerde schuurwerk draagt bij aan lange levensduur en mooie uitstraling van uw houten vloer.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel