Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket schuren Winschoten

Voor parket schuren Winschoten gaat u naar Albertus Parket. Als specialist in houten vloeren kunnen wij u van dienst zijn met professioneel parket schuren Winschoten. Wij blazen uw houten vloer nieuw leven in en met oog op detail realiseren wij een vloer met een prachtige uitstraling.

Deskundige aanpak bij parket schuren Winschoten door vloerspecialist

Sinds 2004 zijn wij de specialist in houten vloeren. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van massief parket of een samengestelde vloer en wij kunnen benodigd onderhoud voor uw vloer uitvoeren. Wanneer er in de loop der jaren sprake is van krassen of kleine deukjes in uw vloer, kunt u ervoor kiezen om uw vloer opnieuw te laten schuren. Met parket schuren Winschoten kunnen wij lichte krassen en kleine deukjes verwijderen en door uw vloer te behandelen met olie of lak wordt uw vloer weer prachtig mooi van kleur. Met het inschakelen van een professional bij parket schuren Winschoten is vakwerk gegarandeerd wat zorgt voor een optimale uitstraling van uw vloer.

Optimaal resultaat bij parket schuren Winschoten door Albertus Parket

Bij parket schuren Winschoten wordt de vloer eerst meerdere malen geschuurd om de oude wax- was- of laklagen geheel te verwijderen. Ook worden krassen en lichte deukjes hiermee minder zichtbaar. Vervolgens polijsten we de parketvloer op zorgvuldige wijze, waarmee deze weer geheel egaal wordt gemaakt. Afhankelijk van het type vloer en de wensen van de klant, wordt de vloer vervolgens behandeld met olie of lak. Dit draagt bij aan goede bescherming van de vloer tegen vuil en vocht. Door vakwerk bij parket schuren Winschoten is een optimaal resultaat gegarandeerd.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel