Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket Veendam

Bent u op zoek naar een mooi parket voor uw woning of pand in Veendam? Neem eens een kijkje bij Albertus Parket. Albertus Parket biedt een breed assortiment aan parket vloeren waar geheid de perfecte vloer voor u tussen zit! Wij zitten sinds 2004 in het vak, dus u kunt als klant rekenen op kennis, ervaring en vakmanschap.

Voor massieve en samengestelde parket vloeren in Veendam

Onze parket vloeren zijn onder te verdelen in twee soorten: massief parket en samengestelde vloeren. Een massief parket wordt gemaakt van massief hout, vandaar de naam. Een samengestelde vloer bestaat uit verschillende lagen hout met een toplaag van massief hout. Het verschil tussen beide soorten vloeren zit 'm in de dikte en breedte van het hout. Dit kunnen we uiteraard laten zien als u een bezoek brengt aan onze showroom nabij Veendam.

Zowel massief parket als samengestelde vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, stijlen en manieren van leggen. Uiteraard kunnen de specialisten van Albertus Parket de vloer ook voor u leggen in Veendam. Dan weet u zeker dat het netjes en strak gebeurt.

Service bij Albertus Parket nabij Veendam

U kunt bij Albertus Parket nabij Veendam rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij combineren ouderwets vakmanschap met nieuwe technieken en leggen vloeren op vakkundige wijze. Ook service staat hoog in ons vaandel. Wij helpen u graag, zowel tijdens als na uw aankoop. Wij staan voor u klaar als u advies nodig heeft of wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd. Ook kunt u ons inschakelen voor professionele reparatie.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel