Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket vloer Groningen

Met hout op de vloer haalt u iets bijzonders in huis. Een parketvloer brengt sfeer in uw huis en heeft een authentiek karakter. Bovendien is hout een duurzaam materiaal. Een houten vloer is eenvoudig te onderhouden en is heel geschikt voor mensen met een allergie, terwijl het toch een huiselijke uitstraling heeft. Parket isoleert goed en voelt comfortabel aan. Door zijn veelzijdigheid past het materiaal bij de meest uiteenlopende interieurs; parketdelen zijn er in verschillende breedten, ze kunnen recht of in bijvoorbeeld een blok- of visgraatpatroon gelegd worden, en het aantal houtsoorten (en daarmee kleuren en texturen) waaruit u kunt kiezen is enorm.

Waar vindt u een parketvloer in Groningen?

Albertus Parket is gevestigd in Blijham en levert parket in de wijde regio. Bent u dus op zoek naar een leverancier voor een parketvloer in Groningen, dan is Albertus Parket de juiste keuze. Wij leveren niet alleen parketvloeren in Groningen en omstreken, wij kunnen de vloer ook voor u leggen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van houten vloeren. Onze hoogwaardige materialen en apparatuur, vakkennis en ervaring staan garant voor een mooi en duurzaam resultaat.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u onze parketvloeren eens komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Blijham, aan de Hoofdweg 63. Voor vragen kunt u natuurlijk ook e-mailen naar info@albertusparket.nl of bellen naar 0597-562199. Wilt u direct een offerte voor een houten vloer aanvragen? Vult u dan het formulier in op de offertepagina. Wij zijn u graag van dienst.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel