Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket vloer leggen

Als specialist in houten vloeren kan Albertus Parket niet alleen parket leveren, maar ook leggen. Wij bieden complete service. Wilt u zeker weten dat uw nieuwe vloer op juiste wijze wordt gelegd voor een duurzaam resultaat? Doe het dan niet zelf, maar laat het leggen door Albertus Parket voor een aantrekkelijke prijs. 

Parket vloer laten leggen door een professional 

Heet u een mooie nieuwe vloer gevonden bij Albertus Parket? Dan kunt u deze laten leggen door onze specialisten. Zij kunnen het parket vakkundig voor u leggen met behulp van geavanceerde hulpmiddelen en ouderwets vakmanschap. Alleen zo kunnen wij kwaliteit bieden bij het leggen van het parket. Albertus Parket biedt u zekerheid dat uw vloer perfect wordt gelegd.

Parket vloer leggen op verschillende wijzen

De legwijze van het parket is afhankelijk van uw wensen en het type vloer dat u heeft aangepast. Zo is er verschil in legwijze tussen een massief parket en een samengestelde vloer. Uiteraard kunnen wij u als specialist over adviseren. 

Voorafgaand aan het leggen van een massief parket wordt lijm aangebracht op de ondervloer. Hierop worden de verschillende parketdelen gelegd. Deze worden vervolgens vastgenageld. De vloer wordt geschuurd en gezogen, en tot slot voorzien van olie of lak. 

Een samengestelde vloeren wordt veelal zwevend gelegd. Voor extra stabiliteit kunnen de veer en de groef worden verlijmd. Verder wordt de vloer los op de ondervloer gelegd. Samengestelde vloeren zijn daarom makkelijker zelf te leggen en zijn tevens goedkoper in aanschaf.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel