Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket vloeren Assen

Voor parket vloeren in Assen gaat u naar Albertus Parket. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, aanleggen en onderhouden van parket. Omdat wij al ruim 10 jaar in het vak zitten kunnen we u uitgebreid informeren en voorzien van een persoonlijk advies. 

Breed scala aan parket vloeren in Assen

Albertus Parket nabij Assen biedt een ruim assortiment aan parket vloeren. Wij bieden voor ieder wat wils of u nu een moderne of klassieke stijl heeft. U kunt bij ons kiezen uit verschillende diktes, stijlen en kleuren. Qua soort zijn onze parket vloeren onder te verdelen in massief parket en samengestelde vloeren.

Een massief parket bestaat, zoals de naam al zegt, uit alleen massief hout. Een samengestelde vloer bestaat daarentegen uit een toplaag van een massief hout met daaronder multiplex. Deze combinatie van materialen maken het hout minder gevoelig voor luchtvochtigheid. Hier krimpt het minder snel en zet het tevens minder snel uit.

Zowel massief en samengestelde parket vloeren kunnen in diverse patronen worden gelegd.

Het voordeel van parket vloeren voor uw woning in Assen

Een vloer koopt u niet zomaar. Ook al bieden wij een scherpe prijs, het blijft een investering. Daarnaast is de vloer bepalend voor het uiterlijk van uw woning. Om deze redenen wilt u zeker weten dat u het juiste parket kiest. Hier helpen wij u graag bij. 

Een houten parket vloer vinden wij altijd een aanrader. Waarom? Een houten vloer blijft lagdurig mooi, is makkelijk te onderhouden, is nauwelijks onderhevig aan slijtage, is hygiënisch, sterk, milieuvriendelijk, warmte-isolerend en brandwerend. 

Assortiment parketvloeren Assen

Een vloer is zeer bepalend voor de uitstraling van uw woning, dus dit is niet een aankoop die u zo even doet. Gelukkig staan onze specialisten klaar om u te adviseren. Brengt u een bezoek aan onze showroom nabij Stadskanaal? Dan kunt u op uw gemak onze brede assortiment bekijken. Heeft u een aantal laminaatvloeren op het oog, dan kunt u een medewerker aanhalen voor meer informatie en advies. 

Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten laminaat, in verschillende diktes, stijlen en kleuren. Keuze genoeg dus! Waar u ook voor kiest, u kunt rekenen op kwaliteit. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u jaren kunt genieten van het laminaat. 

Bel mij terug
Nieuws / Actueel