Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket vloerverwarming Assen

U zoekt naar parket vloerverwarming Assen? Zoek niet verder want wij van Albertus Parket leveren mooie vloeren en de expertise om deze goed te leggen. Want een houten parketvloer aanleggen kan een lastige klus zijn. Vooral als u deze boven vloerverwarming wilt leggen. Wij leggen de vloer vakkundig en met geavanceerde hulpmiddelen zodat u lang kunt genieten van uw vloer naar keuze. Ons bedrijf combineert ouderwets vakmanschap met nieuwe technieken en ideeën zodat u het beste resultaat krijgt.

Vloerverwarming in combinatie met parketvoer

Wij leveren verschillende vloeren dankzij een groot assortiment bestaande uit onder andere: nostalgisch parket, planken van verschillende houtsoorten, laminaat en zelfs PVC vloeren in diverse natuurlijke dessins. Diverse van deze vloeren zijn ook geschikt om te gebruiken bij vloerverwarming. Wij kunnen u adviseren bij de koop van een vloer die geschikt is boven vloerverwarming. Daarnaast kunt u ons inschakelen om de gekozen vloer voor u te leggen. Verschillende soorten vloeren vragen vaak om een andere manier van leggen. Wij kunnen vloeren verlijmen en zwevend leggen. Tot slot doen wij ook de nazorg in de vorm van onderhoud en eventuele reparaties aan de vloer, zodat u lang plezier kunt hebben van uw vloer.

Contact Albertus parket voor informatie over vloerverwarming

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze dienstverlening? U kunt dan contact opnemen via albertusparket.nl. Bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer: 0597 - 562199. Bent u niet in de gelegenheid ons te bellen tijdens onze openingstijden? Laat uw nummer achter op onze website en wij bellen u terug!

Bel mij terug
Nieuws / Actueel