Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket vloerverwarming Groningen

U bent op zoek naar parket vloerverwarming Groningen? Wij van Albertus Parket leveren parket gecombineerd met vloerverwarming. Ons bedrijf heeft ruime ervaring in het leveren, leggen, onderhouden en repareren van houten vloeren. Wij bieden een ruim assortiment duurzame en mooie producten. Want de keus voor een houten vloer doet u niet zomaar. Deze vloeren zorgen voor een bijzondere sfeer in uw woning en passen bij elk interieurstijl. Houten vloeren zij naast erg mooi, heel duurzaam en makkelijk te onderhouden. U kunt de vloer zelf leggen of wij kunnen dat voor u doen. De keus ligt bij u!

Vloerverwarming

Als u vloerverwarming wilt laten leggen onder een houten vloer moet u rekening houden met bepaalde zaken. Niet alle soorten vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, voornamelijk de lichte houtsoorten zoals beuken en esdoorn zijn niet geschikt. Wij van Albertus Parket kunnen u informeren en adviseren over welk soort parket in uw situatie geschikt is. Wij kunnen het parket vakkundig leggen op de aanwezige vloerverwarming en informeren u over de stookprocedure bij de ingebruikname van de verwarming. Vloerverwarming biedt veel comfort en in combinatie met een houten vloer zorgt het voor een warme uitstraling.

Contacteer ons voor de mogelijkheden voor vloerverwarming

Wilt u weten waar ons assortiment uit bestaat? Bekijkt u dan op albertusparket.nl de soorten vloeren en mogelijkheden. Voor een vrijblijvende offerte of vragen kunt u contact opnemen via het formulier op de website of ons bellen op telefoonnummer: 0597 - 562199. Aarzel niet langer en bel of mail ons dan is de realisatie van uw vloer een stap dichterbij.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel