Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parket vloerverwarming Veendam

Wilt u parket met vloerverwarming in Veendam? Dan is het belangrijk om u goed te laten adviseren door een ervaren onderneming. Het is namelijk zo dat niet ieder parket met vloerverwarming kan worden gelegd. Wanneer u parket met vloerverwarming in Veendam wilt realiseren, dan kunt u goed terecht bij Albertus Parket. Wij staan voor u klaar met advies op maat, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Hoogwaardig parket met vloerverwarming in Veendam

Als u parket met vloerverwarming in Veendam wilt realiseren, dan kunt u op ons rekenen. Wij kunnen u hoogwaardig en duurzaam parket leveren, ook wanneer u uw parket met vloerverwarming wilt combineren in Veendam. Hiervoor is het nodig om te kiezen voor een parketvloer die goed en vooral ook veilig kan worden gecombineerd met vloerverwarming. Wij staan hierin uiteraard voor u klaar. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn wanneer het gaat om het leggen van het parket op vloerverwarming in Veendam. Wij zorgen er graag voor dat u weer van een mooie nieuwe vloer kunt genieten.

Vloerverwarming Veendam via Albertus Parket

Heeft u interesse in mooi parket met vloerverwarming in Veendam? Bezoek gerust eens onze showroom voor een indruk van wat wij u kunnen bieden. U vindt ons aan de Hoofdweg 63 in Blijham. Wij kunnen u optimaal adviseren over het combineren van parket met vloerverwarming in Veendam. Voor meer informatie of advies kunt u altijd contact opnemen. Bel naar 0597-562199 of stuur een mail naar info@albertusparket.nl. Wij helpen u graag verder.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel