Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parketvloer Assen

Staat u er wel eens bij stil wat de vloer in uw woning of bedrijfspand bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van de ruimte? Of u nu een atmosfeer wilt creëren van luxe of juist van gemoedelijkheid, of het zakelijk moet zijn of huiselijk, eigentijds of nostalgisch, het lukt met hout. Met een houten vloer kunt u alle kanten op, omdat er zo veel verschillende soorten hout zijn in diverse afwerkingen. Omdat u kunt kiezen uit verschillende breedten van de parketdelen en omdat u het in verschillende patronen kunt laten leggen. Aangezien hout een natuurlijk materiaal is, heeft u altijd een unieke vloer. Daarbij is een houten vloer comfortabel, makkelijk te onderhouden en hij gaat heel lang mee. Redenen genoeg dus om voor een parket vloer te kiezen.

Albertus Parket voor uw parketvloer in Assen

Bij Albertus Parket hebben we een jarenlange ervaring in het leveren en leggen van houten vloeren. Albertus Parket is gevestigd in Blijham; de dienstverlening bestrijkt een ruim terrein, dus ook in Assen leveren we graag uw houten vloer. Na de aankoop kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor het vakkundig leggen van de vloer, en voor onderhoud en reparatie.

Interesse?

Heeft u interesse in ons aanbod en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij beantwoorden graag uw vragen. Neemt u contact op met Albertus Parket via info@albertusparket.nl of bel naar 0597-562199. Natuurlijk kunt u ook eens een kijkje komen nemen in onze showroom, Hoofdweg 63 in Blijham. Of vraag rechtstreeks een offerte aan door uw gegevens in te vullen op de offertepagina.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel