Bert Schuiling
Hoofdweg 63
9697 NB Blijham
T. 06 13 26 56 86
info@albertusparket.nl
Media

bedrijfsfilm albertus parket

Voor meer media klik hier >>

Parketvloer Emmen

Ondersteunt de vloer van uw woning de sfeer en het karakter van uw huis? Of heeft u vooral voor een degelijke of praktische vloer gekozen? Het kan ook allemaal tegelijk. Een houten vloer is ontzettend duurzaam, vergt weinig onderhoud, is goed schoon te houden en daarnaast is hout heel veelzijdig. Omdat er zo veel verschillende houtsoorten zijn, die elk weer in verschillende breedten, afwerkingen en patronen gebruikt kunnen worden, kunt u met parket vloer alle kanten op. Bij Albertus Parket vindt u de juiste vloer voor uw huis of uw zaak. Genoeglijk, warm, decoratief, of juist zakelijk en strak? Laat ons u tonen wat er mogelijk is met parketvloeren.

Albertus Parket ook voor uw parketvloer in Emmen

Albertus Parket is gevestigd in Blijham. Ons werkterrein bestrijkt mede de provincie Drenthe. Ook voor het leveren en leggen van een vloer in Emmen bent u bij ons dus aan het goede adres. Albertus Parket heeft jarenlange ervaring in het leggen en onderhouden van parketvloeren. Onze materiaalkennis en onze hoogwaardige apparatuur garanderen een prachtige, solide vloer waar u jaren van zult genieten. Ook reparaties, bijvoorbeeld na brand- of waterschade, kunnen wij vakkundig uitvoeren.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen? Wilt u weten wat er met uw vloer mogelijk is in hout? Vraag ons gerust om advies. Dat kan per e-mail op info@albertusparket.nl of telefonisch op nummer 0597-562199. Wij ontvangen u uiteraard ook graag in onze showroom; het adres is Hoofdweg 63 in Blijham. Meteen een offerte aanvragen kan natuurlijk ook via het formulier op onze offertepagina.

Bel mij terug
Nieuws / Actueel